In 2017 kun je (aspirant)lid worden van LOCOtuinen zonder inleggeld te betalen!

In 2017 kun je (aspirant)lid worden van LOCOtuinen zonder inleggeld te betalen!

Je mag iedere week komen oogsten in onze fantastische zelfoogst akker aan de Oude Molenweg in Heer. Dat is een heel seizoen van ongeveer 32 weken verse groente oogsten, voor 7€ per week voor een volwassene.

Wat houdt het aspirant lidmaatschap in?

  • Lidmaatschap (contributie) is €25,00 per jaar en
  • Je mag meedoen met alle ledenactiviteiten
  • Een Oogstdeelabonnement (ODA) kost €225,00.
  • Je hoeft in je eerste oogstseizoen geen inleggeld te betalen
  • Het aspirant-lidmaatschap loop automatisch af aan het einde van het oogstseizoen
  • Besluit je in 2018 lid te blijven, dan betaal je eenmalig €100,00 inleggeld en mag je op de ledenvergaderingen stemmen over belangrijke besluiten.
  • je kunt ook meteen volwaardig lid worden in je eerste jaar. Dan betaal je in 2017 €100,00 inleggeld.

Je aspirant-lidmaatschap loopt automatisch af aan het einde van het oogstseizoen, waarna je kunt verlengen door volwaardig lid te worden. De prijzen van de oogstdeelabonnementen (ODA’s) veranderen niet, die blijven voor groente €225,00 , en voor bloemen €85,00, voor aspirant-leden en leden.

Hoe wordt je lid of aspirant lid?

Schrijf je in op locotuinen.nl/lidmaatschap en geef hier aan of je volwaardig lid met stemrecht wil worden of aspirant lid. Geef daarbij ook aan hoeveel groente of bloemen-abonnementen je zou willen. Je krijgt direct een mail van ons met instructies. Later krijg je van de werkgroep administratie een mail met de factuur voor je oogstdeelabonnement. Als de administratie achter de rug is, krijg je de wekelijkse oogstmails en hoef je alleen nog maar verse en biologische groente te oogsten! Het oogstseizoen start rond mei/juni.

Wat is het inleggeld?

Met het inleggeld doen we duurzame investeringen in eerste en volgende LOCOtuinen (inrichting, aanschaf teeltmaterialen, etc.) en bouwen we reserves op om aankoop van grond en eventuele andere productiemiddelen in de toekomst mogelijk te maken. Je betaalt het inleggeld eenmalig, en het wordt bij beëindiging van het lidmaatschap onder voorwaarden terugbetaald.

Meer weten over hoe het werkt? Ga naar locotuinen.nl/hoe-werkt-hetOp de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.