Online inspiratiesessie Salutogenese op 17 februari

Online inspiratiesessie Salutogenese op 17 februari

Online inspiratiesessie “Salutogenese: hoe je zélf je gezondheid kunt stimuleren”, woensdag 17 februari van 19 tot 20:30u.

De laatste jaren krijgen onderwerpen als voeding, beweging, bioritme en stress steeds meer aandacht, ook binnen de geneeskunde. Deze leefstijlfactoren blijken veel meer invloed te hebben op onze gezondheid dan we eerder dachten.

Wat kunnen we met deze kennis?
Als voormalig huisarts en arts in de klinische Psycho-neuro-immunologie zet Gedeelde Weelde/LOCOtuinen lid Birgit Spoorenberg kennis over de werking van het lichaam en de medische literatuur om naar praktisch toepasbare adviezen:

Wat kun je zélf doen om je gezondheid te stimuleren, je afweersysteem te versterken en meer balans te brengen in je stress-systeem?

Een inspiratiesessie voor leden van Gedeelde Weelde en LOCOtuinen met beknopte informatie over de werking van het lichaam en adviezen om direct zelf mee aan de slag te gaan!

Kijk ook op https://gedeeldeweelde.nl/events/inleiding-in-salutogenese-online/

Wil je deelnemen? Stuur een mail naar activiteiten@gedeeldeweelde.nl.
Na afloop van de sessie bestaat de mogelijkheid middels een donatie je waardering te laten blijken.Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.