Delen in de oogst ?

Dat kan! Meld je aan voor één of meerdere van onze oogstdeel abonnementen bij LOCOtuinen

  • Als deelnemer aan LOCOtuinen deel je jaarlijks in de oogst van onze akkers.
  • Wij, de boeren bieden je jaarlijks groente en bloemen oogstdeel-abonnementen.
  • Met een groente oogstdeel-abonnement oogst je voor je volledige huishouden, daarom worden de groente-abonnementen afgestemd op het aantal personen in het huishouden.
  • Met bloemen-oogstdeelabonnement pluk je wekelijks een boeket gedurende het bloemen seizoen. Je wordt uitgenodigd voor activiteiten op de tuin, zoals werk-dagen of workshops.

GROENTE ABONNEMENT

– 1 pers. oda, circa €7,77 per week p.p.
– 2 pers. oda, circa €5,84 per week p.p.
– 3+ pers. oda, circa €4,79 per week p.p.

Je neemt het abonnement dat past bij de grootte van je huishouden/familie. Je betaalt jaarlijks €280, €421 of €518 voor ongeveer 36 weken oogsten. Je oogst onbeperkt voor je huishouden.

Voor info over welk abonnement bij je huishouden past neem contact op met Freek

BLOEMEN ABONNEMENT

8 euro per week voor een biologisch boeket. Je betaalt jaarlijks €160 voor ongeveer 20 weken zelfgeplukte bloemen.

PROEFABONNEMENT

Je neemt het proefabonnement dat past bij de grootte van je huishouden. Je betaalt €35, €47 of €63 om 4 aaneengesloten weken kennis te maken met het groente oogsten. Voor een bloemen-proefabonnement betaal je €44,00 voor 4 weken. Je hoeft hiervoor geen lid te worden of contributie te betalen.

OOGSTEELABONNEMENTEN LOCOTUINEN

HOE WERKT HET?

Met oogstdeelabonnementen bij LOCOtuinen deel je in de oogst van groente, kruiden, fruit en/of snij-bloemen. Als deelnemer in de oogst van LOCOtuinen wordt je uitgenodigd voor leuke activiteiten zoals workshops of tuinactiviteiten.

Oogstdeel abonnementen van LOCOtuinen.

Je kunt je aanmelden voor een of meerdere oogstdeel-abonnementen bij LOCOtuinen. Met oogstdeel-abonnementen deel je gedurende het oogstseizoen van ongeveer 36 weken in de oogst van groenten, aardbeien, en kruiden en/of gedurende 20 weken in de oogst van snij-bloemen, volgens het principe van georganiseerde zelfoogst. Een oogstdeelabonnement geeft geen garantie op vaste hoeveelheden. We adviseren bij de groente-oogstdeelabonnementen om voor minimaal 200-300 gram per persoon per dag te oogsten. Je hebt keuze uit een ruim aanbod met verschillende soorten groente en kruiden en er zijn ook aardbeien inbegrepen. Bij het bloemen-abonnement pluk je wekelijks uit een ruim assortiment bloemen een fleurig boeket.

De oogstdeel-abonnementen lopen automatisch door naar het volgende jaar.

Wij, de boeren, maken jaarlijks een prijsberekening voor de oogstdeel- abonnementen. Met de opbrengst van de oogstdeelabonnementen wordt jaarlijks de tuinexploitatie bekostigd, zoals bemestings- of compostkosten, de aanschaf van plant- en zaaigoed, de pachtkosten van de grond en de kosten van stagaires en seizoensmedewerkers. We streven ernaar om onder aan de streep een reeël bedrijfsresultaat over te houden voor de ondernemersvergoedingen.

Kosten oogstdeelabonnementen en later instromen?

Naarmate je later in het jaar instroomt, betaal je minder voor de maanden die je nog kunt oogsten. Zie beneden aan deze pagina hoe deze prijzen zijn opgebouwd. Na aanmelding ontvang je een factuur met deze aangepaste prijzen.

Abonnementen

1 persoons ODA 2 persoons ODA 3+ persoons ODA Bloemen ODA
Startprijs € 280 € 421 € 518 € 160
Juli € 240 € 360 € 444 € 128
Augustus € 200 € 300 € 370 € 96
September € 160 € 240 € 296 € 64
Oktober € 120 € 180 € 222 € 32
November € 80 € 120 € 148
December € 40 € 60 € 74

Proef abonnementen

1 peroons 2 persoons 3+ peroons Bloemen
€ 32 € 43 € 58 € 35

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.