Biologische Bloemen

Er zullen ruim 60 bijzondere snijbloem te vinden zijn tijdens de maanden juni t/m eind oktober op het prachtige LOCOland. Ik houdt ervan om zo veel mogelijk met de handen in de aarde te werken. Er worden voornamelijk eenjarige bloemen direct gezaaid, maar er staan ook vaste bloemen planten op het land. Tijdens het bloei seizoen zijn er naast de snijbloem ook eetbare bloemen en droogbloemen te vinden in de pluktuin. Het maakt mij blij om te zien hoe de mensen de bloemen vers van het veld plukken. Ik hoop door deze lokale biologische bloemen Maastricht een stukje meer schoonheid te geven!

Tijdens mijn kinderjaren ben ik opgegroeid op een biologische dynamische boerderij, de bloempluktuin daar ben ik nooit vergeten en nu ben ik blij om zo veel mogelijk tussen de bloemen te zijn.

De bloemen van LOCOtuinen zijn er voor bloemen-abonnementen en de bloembinderij.. Vers geplukte bloemen voor je trouwerij? Of een andere bijzonder gelegenheid?

Met veel plezier maak ik verschillende soorten boeketten, de bloemen worden ook geleverd aan bedrijven. Voor meer informatie of bestelling, wees welkom en stuur me een email

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.